måndag 10 september 2012

Gotlandssemester


Efter förra helgens dop bar det av till Gotland med Anna, Johan och Svea för att få uppleva en sista liten känsla av sommar. Johan grillade underbara lammkotletter som serverades med Annas "Mandelsmör" med inspiration från tidningen "Lantliv". Allt var så gott så kameran hann aldrig komma fram, men receptet på det underbara smöret kommer här. Passade lika bra till laxfiléerna som vi avnjöt dagen efter. Låter inte så märkvärdigt men prova så får ni se. Riktigt spännande med den hackade mandeln i.

100g rumsvarmt smör
1 dl riven prästost
1 pressad vitlöksklyfta
3 msk finhackad mandel
massa hackad dill
en rejäl nypa flingsalt
lite svartpeppar

Blanda alla ingredienser och forma till en rulle med hjälp av en bit plastfolie. Förvara i kylen och skär upp i skivor och låt smälta ner på din grillade lammkotlett. Oj så gott ....

Här kommer lite bilder från underbara Gotland:

Sixten sitter på en Rauk
Fina Anna & sötaste Svea
Johan ville också stå på en Rauk
Leva Kungslador - jättemysigt utflyktsmål

Underbar tomatchutney från Gutö Delikatesser

Bufféen på Leva Kungslador














Mina favoriter
   

















    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar