Nu blev vi ju bara typ 140 gäster, den där underbara sommardagen i juli när de lovade 86 mm regn men solen sken från den klarblå himlen, så det var ändå ganska så lugnt ;)
Tyvärr fick vi inga bilder på maten, men för alla er som frågat efter recepten och gett så mycket underbar och positiv respons, så kommer de här i alla fall. Tillsammans med en hel kavalkad av bilder från den där underbara bröllopsveckan i Hult.
Snittar:
Chokladdoppade jordgubbar
Crostini med tapenade
Amuse Bouche:
Laxrulle med wasabifärskost och timjansticks
Buffé:
Pestomarinerad risonisallad med tomat & fetaost (recept kommer)
Örtmarinerad kycklingfilé (tillagade i ugn på 150 grader varmluft med ugnstermometer till 68 grader)
Limesås
Torekovbrödet
Tomatpesto
Dessert:
Nutellasemifreddo med hallonsås
Vackra syster och duktiga stylisten Emma |
Finaste brudparet |
Med häst och vagn från Trehörna Kyrka |
Logen |
Mingel |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar